Internet Explorer 9 beta om en måned

Microsoft er kommet så langt med udviklingen af deres kommende Internet Explorer udgave, at de er klar med den første offentlige beta om en måned, eller præcist den 15. september. Dem der stadig kører med XP kommer til ikke til at kunne installere den nyeste Internet Explorer.

Internet Explorer 9 er blevet udgivet i såkaldte preview builds gennem udviklingsforløbet, men nu er tiden så kommet til at den første beta kommer.

Internet Explorer, der mere eller mindre herskede browsermarkedet uden konkurrence, er nu kommet i konkurrence med specielt Firefox, Chrome og Opera, som alle har tvunget Microsoft til at følge moden og udvikle browsere der kan læse HTML og andet som det skal læses, så man opnår det samme resultat i alle browsere.

Internet Explorer 9 kommer til at inkludere support af HTML5 og en ny JavaScript motor, som bliver kaldt for Chakra. Browserens grafiske layout er der ingen der ved hvordan det bliver, men man kunne forestille sig, at Microsoft ville give IE9 et nyt og mere simpelt design. Vi får svaret på dette om en god måneds tid, hvor IE9 betaen kommer til download til alle der kører Vista og Windows 7.

Kilde: TGdaily.com

Skriv et svar